Een huisstijl voor social media passé?

Een huisstijl voor sociale media

Is het YAY or NAY?

Is een huisstijl voor social media passé? Wel nee! Het is net helemaal IN! Maar waarom is dit zo en hoe zet je hier nu echt op in met je bedrijf? In deze blogpost leer je het belang van een huisstijl voor sociale media. Ik vertel je over Canva, kleuren, lettertypes, enz. Ontdek hier de magie van BRANDING!

Ja, maar Kiara, Wat is een branding nu juist?

Hah, misschien even starten met een korte samenvatting, niet?

Branding is een ander woord voor huisstijl. Het zijn designs opgemaakt uit kleuren, elementen, lettertypes en compositie die je herkenbaar maken. Je huisstijl straalt uit wie je bent en wat je doet, dit zorgt ervoor dat je ideale klant zich aangetrokken voelt tot je bedrijf, service of product EN tegelijkertijd zorgt het ervoor dat je blijft hangen in het hoofd van deze klant.

Interessant? JA TOCH?

Once upon a time without branding

Je hoort wel vaker dat je Instagram feed er ‘mooi’ moet uitzien, maar dat is nog maar de halve waarheid. Je Instagram feed moet er aantrekkelijk uitzien.

Stel je dit voor… een Instagram pagina met 20 verschillende kleuren, designs, elementen, lettertypes, enz. die helemaal NIET passen bij je bedrijf of persoonlijkheid. HUPLA je bent vertrokken… Dat is eerder een kinderkleurboek dan een gerenommeerd en professioneel bedrijf.
Verschillende templates kunnen op zichzelf heel mooi zijn, maar zet ze samen en je vormt een echte kakofonie…

Sorry not sorry 😉

What to do?

Laat die rommelige Instagram feed achterwege en investeer in een duidelijke branding.
Dat is al een eerste stap naar meer zichtbaarheid, herkenning EN meer klanten.

Hoe makkelijk is het wel niet, om een idee te hebben en dit op 5 minuten uit te werken en online te posten? – Helemaal niet haalbaar zeg je? Dat denk jij!

Met duidelijke en vastgelegde templates en designs volgens je huisstijl maak je het jezelf alleen maar makkelijker. Alles staat klaar EN is nog eens herkenbaar.

Ready... Set... Go!

HELP! Dit klinkt chinees!

Ben jij er klaar voor om te stralen op je sociale media kanalen en ZOVEEL meer tijd te besparen met social media templates? Ga dan de uitdaging aan!

Samen gaan we 3 weken aan de slag om je templates van A tot Z op te bouwen. En dan bedoel ik echt van A tot Z! Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, presentaties, E-books, freebies, enz.

Wil je meer weten over templates voor sociale media? Let me know! Geniet nu van een gratis intakegesprek, dan bespreken we alles samen verder!

Comments are closed.