Lichte lectuur...

Marketing & Design Blog

DE plaats om meer te leren over social media marketing, branding en design!

Geniet van deze GRATIS content kalender! >>

Blogposts

Wat is Meta Verified?

We weten allemaal dat er veel social media platformen zijn en dat geen enkel platform stil staat… We weten ook dat Meta al veel te verduren heeft gekregen van concurrenten zoals X en TikTok. Vooral dat laatste! Maar Meta blijft niet stil staan, recent hebben ze Meta Verified uitgebreid naar bedrijven. Wat is dit en welke gevolgen gaat dit hebben?

Lees meer >>
Facebook, instagram en google advertenties

Hoeveel kost een facebook / Instagram advertentie?

‘Seg Kiara, Hoeveel kost adverteren op Instagram of Facebook?’. Die vraag krijg ik wel vaker en dat is normaal ook! Als je helemaal niet bekend bent met sociale media posts, dan is het des te moeilijker om alles te begrijpen. In deze blogpost doe ik een poging om je meer bij te leren over de budgetten die je kan inzetten voor Facebook & Instagram ads. Waar wacht je nog op?

Lees meer >>
Iridescent Instagrampagina 2024 inclusief social media branding huisstijl

Een huisstijl voor social media passé?

Is een huisstijl voor social media passé? Wel nee! Het is net helemaal IN! Maar waarom is dit zo en hoe zet je hier nu echt op in met je bedrijf? In deze blogpost leer je het belang van een huisstijl voor sociale media. Ik vertel je over Canva, kleuren, lettertypes, enz. Ontdek hier de magie van BRANDING!

Lees meer >>

Beelden zeggen meer dan woorden…

Gratis stockfoto’s zijn toch genoeg om online aanwezig te zijn, toch? Wel, niet helemaal.
In deze blogpost leg ik je uit wat het verschil is tussen eigen beelden en gratis stockbeelden. Je leest waarom professionele foto’s anders zijn dan zelfgemaakte afbeeldingen.

Wil jij meer zichtbaar zijn online en offline? Dan zijn hier 3 tips die je op weg helpen!

Lees meer >>

Krijg hier jouw GRATIS content kalender!

Schrijf je via onderstaand formulier in voor mijn nieuwsbrief en krijg als eerste mail deze content kalender!

Daarboven geniet je maandelijks ook van alle nieuwigheden op de markt van social media en branding. Je krijgt ook als eerste de updates over Iridescent Branding & Marketing.